Compania care administreaza site-ul https://bursautilajelor.ro, denumit in continuare bursautilajelor.ro, este TGADESIGN&SOFT SRL, denumita in continuare TGAdesign inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26/912/2015 si avand Codul Unic de Inregistrare: 34970118. Adresa companiei este jud. Mureș, sat Nazna, com. Sâncraiu de Mureș, str. Principală, nr. 328A, România, cu punct de lucru la aceeași adresă.

Accesand sau utilizand orice parte a platformei noastre on-line, inseamna ca acceptati Termenii si Conditiile noastre. Daca nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate in aceasta documentatie, atunci nu ar trebui sa continuati accesarea platformei noastre on-line si / sau utilizarea serviciilor noastre.

Ne rezervam dreptul de a actualiza, schimba sau inlocui orice parte sau detaliu din Termenii si Conditiile noastre informandu-va despre schimbari prin canalele de comunicare disponibile pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati aceasta pagina periodic pentru a verifica schimbarile. Continuarea utilizarii sau accesarii site-ului urmand informarile despre actualizarile din Termeni si Conditii semnifica acceptul dumneavoastra pentru aceste schimbari.

1. Servicii oferite prin intermediul platformei

Bursautilajelor.ro este o platforma online, care ofera companiilor (persoanelor juridice) si personelor fizice autorizate din diverse domenii de activitate posibilitatea de asi publica si promova anuntul prin intermediul acesteia, iar utilizatorii au posibilitatea de a descoperi, accesa si vizualiza informatii despre anunturile companiilor inscrise in cadrul portalului bursautilajelor.ro

2. Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul platformei bursautilajelor.ro : imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, constituie partial proprietatea TGAdesign si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul TGAdesign a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Utilizarea pe bursautilajelor.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Bursautilajelor.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Nu aveti dreptul sa transmiteti orice tip de virusi informatici ori orice cod sursa de natura distructiva.

Orice incalcare a Termenilor si Conditiilor va avea ca rezultat incetarea Serviciilor pentru dumneavoastra si suportarea consecintelor de ordin financiar.

3. Drepturile si obligatiile Furnizorului

Furnizorul are obligatia sa publice toate anunturile companiilor care respecta revederile / conditiile impuse prin prezentul document.

Operatorii Furnizorului pot cere informatii suplimentare in cazul in care Compania nu a respectat in tocmai conditiile de publicare a unui anunt. In cazul in care anunturile nu corespund standardelor Furnizorul are dreptul de a sterge contul.

4. Conditii Generale

Prin folosirea platformei noastre, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. Utilizarea platformei implică automat acceptarea acestor termeni și condiții. Acceptand Termenii si Conditiile prezentate pe aceasta pagina, se intelege ca sunteti de minim varsta majora conform legilor Romaniei si consimtiti utilizarea site-ului nostru de catre minorii dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul sa refuzam sa oferim servicii catre oricine pentru orice motiv la orice moment.

Se intelege ca informatiile dumneavoastra ( neincluzand informatii bancare ), ar putea fi transmise necriptat si implicate in (a) transmitere intre retele diferite; si (b) schimbari pentru conformarea si adaptarea la cerinte tehnice pentru conectarea a diferite retele si dispozitive. Informatiile bancare sunt mereu criptate in momentul transmiterii intre diferite retele.

Realizarea unui cont permite platformei bursautilajelor.ro sa caute prin toate canalele informatii despre utilizator si sa completeze conturile cu aceste informatii.

5. Exonerarea de raspundere

TGAdesign nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mail-urile trimise de la bursautilajelor.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, bursautilajelor.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. TGAdesign nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Furnizorul nu isi asuma responsabilitate pentru calitatea, disponibilitatea anunturilor publicate pe platforma online bursautilajelor.ro.

In cazul in care una dintre informatiile publicate intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Platformei la adresa office@bursautilajelor.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare. Parerile exprimate in cuprinsul materialelor de prezentare si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitatea solidara a Platformei

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei informari sporite, iar bursautilajelor.ro nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri.

Furnizorul nu ofera nici o garantie Utilizatorului ca platforma online bursautilajelor.ro va fi disponibil neintrerupt. Furnizorul nu va fi tras la raspundere in cazul neafisarii temporare cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

6. Tranzactiile dintre Cumparatori si Companiile partenere

Bursautilajelor.ro nu raspunde pentru calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitatea serviciilor companiilor inscrise pe platforma.

Fiecare utilizator isi asuma riscul de colaborare cand incheie tranzactii cu companiile din Platforma. Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru operatiunile efectuate cu companiile partenere din Bursautilajelor.ro.

7. Costuri și abonament

7.1 Abonamente lunare pentru conturile de furnizor

Utilizatorii care dețin un cont de furnizor și doresc să beneficieze de funcționalitățile complete ale platformei bursautilajelor.ro sunt obligați să achiziționeze un abonament lunar. Oferim diferite pachete de abonamente, adecvate pentru diverse nevoi și scale de operare:

 • Pachet 5 anunțuri: 143 lei pe lună.
 • Pachet 10 anunțuri: 257 lei pe lună.
 • Pachet 20 anunțuri: 457 lei pe lună.
 • Pachet 30+ anunțuri: 600 lei pe lună.

Toate abonamentele includ un trial gratuit de 3 zile, permițând utilizatorilor noi să testeze serviciile noastre înainte de a se angaja la un abonament plătit. Abonamentele sunt flexibile și pot fi întrerupte în orice moment, fără penalități sau obligații pe termen lung. Plata inițială a abonamentului se efectuează la începutul utilizării platformei. Ulterior, plățile se vor face la expirarea fiecărei perioade stabilite, sub forma unui abonament care presupune mai multe plăți repetate pentru a menține contul de furnizor activ.

7.2 Politica de anulare a abonamentelor

Abonamentele pot fi anulate în orice moment, permițând utilizatorilor flexibilitatea de a decide cum și când doresc să utilizeze serviciile platformei. Pentru a anula un abonament, utilizatorii sunt rugați să acceseze setările contului lor și să urmeze procedura specificată pentru anulare, sau să contacteze serviciul nostru de asistență clienți.

7.3 Dreptul la modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica tarifele și condițiile de utilizare, informându-vă despre aceste schimbări prin canalele de comunicare disponibile pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări. Prin continuarea utilizării sau accesării site-ului nostru, urmând informările cu privire la actualizările Termenilor și Condițiilor, confirmați acceptarea acestor schimbări.

7.4 Dreptul de refuz

Ne rezervăm dreptul de a refuza să oferim serviciile noastre către oricine, din orice motiv, în orice moment.

8. Modalități de plată

La bursautilajelor.ro, dorim să vă oferim metode de plată sigure și convenabile. Detaliem mai jos opțiunile disponibile pentru efectuarea plăților online:

8.1 Plăți cu cardul

Puteți efectua plăți online folosind un card de debit sau de credit. Acceptăm următoarele tipuri de carduri: Visa, MasterCard. Toate tranzacțiile sunt securizate și criptate pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale și bancare.

8.2 Servicii oferite contra cost

 • Abonamente: Utilizatorii pot alege din diferite pachete de abonamente pentru accesul la funcționalitățile avansate ale platformei, detaliate în secțiunea 7.1 a Termenilor și Condițiilor.
 • Servicii adiționale: Detaliem periodic alte servicii sau oferte speciale care pot necesita plată, disponibile în secțiunea specifică a site-ului nostru.

Pentru orice nelămuriri legate de modalitățile de plată sau probleme întâmpinate în timpul tranzacțiilor, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență la adresa office@bursautilajelor.ro. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o experiență plăcută și sigură pe platforma noastră.

9. Link-uri catre terti

Bursautilajelor.ro poate contine link-uri catre Site-uri operate de terte parti („Site-urile Tertelor Parti”). Aceste link-uri sunt destinate sa furnizeze doar informatii suplimentare. Includerea pe Platforma noastra a oricarui link catre un Site al unei Terte Parti nu inseamna ca aprobam, avizam sau acceptam responsabilitatea pentru acest Site tert, nici cu privire la continutul sau utilizarea acestuia, sau utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispozitie prin acesta.

Nu suntem obligati sa filtram si sa monitorizam si nu am investigat sau monitorizat niciun Site tert pentru acuratetea, caracterul complet sau conformitatea cu legislatia in vigoare.

Nu suntem responsabili pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate ca urmare a utilizarii de catre dvs. a Site-ului tert.

Utilizati aceste Site-uri ale Tertelor Parti pe propriul risc. Va sugeram sa verificati cu atentie politicile si practicile acestor terte site-uri si sa va asigurati ca intelegeti site-urile inainte sa va angajati in orice tip de actiune sau tranzactie.

10. Recenziile Utilizatorilor, Pareri si alte Depuneri

In momentul inregistrarii unui anumit recenzie / comentariu pe Platforma, Utilizatorii acorda Platformei o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si da dreptul Platformei de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Utilizator, in momentul inscrierii de recenzie / comentariu in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 • sa faca referire doar la caracteristici si/sau modul de colaborare al companiei cu care a lucrat, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii colaborarii.
 • sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv
 • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nici o masura, date personale (detaliile de contact,informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 • sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala concurenta cu Platforma;
 • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Platforma sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;
 • sa nu utilizeze recenzie / comentariu ca mijloc de comunicare cu Platforma, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Platformei.

Cand o recenzie / comentariu este semnalat de catre un Utilizator/Client ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie iar acestea sunt acceptate numai dupa examinarea de catre Operatorii Furnizorului in maxim 48 de ore.

In cazul in care Platforma constata incalcarea Termenilor si Conditiilor in mod repetat, aceasta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului de a inscrie recenzilor pe site sau chiar a sterge contul.

Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

Nu aveti dreptul sa folositi o adresa de e-mail falsa, pretinzand ca sunteti altcineva decat cine sunteti ori sa ne induceti in eroare bursautilajelor.ro sau terte site-uri care se afla sub umbrela bursautilajelor.ro in legatura cu originea oricaror comentarii. Sunteti direct responsabil pentru orice comentariu sau recenzie publicata si pentru acuratetea informatiilor publicate. Bursautilajelor.ro nu este responsabil si nu isi va asuma nici o raspundere pentru orice comentariu publicat de catre dumneavoastra sau o terta parte.

11. Erori, Inexactitati si alte Omiteri

Ocazional, exista posibilitatea ca informatii prezente pe Platforma sa contina erori de tipografie, inexactitati sau omiteri care ar putea fi asociate cu descrierile produselor, preturi, promotii, oferte speciale, costuri de livrare a produselor, timpii de livrare si disponibilitati. Ne rezervam dreptul de a corecta aceste erori, inexactitati si omiteri, totodata sa schimbam ori sa actualizam informatii sau sa anulam comenzi daca exista detalii inexacte in servicii ori in site-uri partenere bursautilajelor.ro si / sau aflate sub umbrela bursautilajelor.ro, in orice moment fara informari in prealabil ( incluzand dupa ce o comanda a fost depusa ).

Nu suntem obligati sa actualizam, sa modificam ori sa clarificam informatii din servicii ale unui Partener bursautilajelor.ro ori aflat sub umbrela bursautilajelor.ro, incluzand fara limitari, informatii despre preturi, exceptand ce este cerut de catre lege.

Platforma isi rezerva dreptul de a modifica partial o postare in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in acesta. De asemenea Platforma isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.

Informatiile de contact ale bursautilajelor.ro vor fi mereu actualizate iar orice informatie descoperita ca fiind neactualizata va rugam sa o mentionati direct unui membru al echipei bursautilajelor.ro folosind adresa de e-mail: office@bursautilajelor.ro

12. Utilizari interzise ale platformei bursautilajelor.ro

In plus fata de interzicerile deja mentionate in Termeni si Conditii, nu sunteti autorizat sa folositi Platforma sau continutul acesteia pentru urmatoarele:

(a) orice actiune ilegala;

(b) sa solicitati altor persoane sa porneasca sau sa participe in actiuni ilegale;

(c) sa incalce legile internationale, nationale, locale, reguli, legi generale sau alte ordonante locale;

(d) sa incalcati sau sa nu respectati drepturile noastre intelectuale de proprietate ori ale altora;

(e) sa hartuiti, abuzati, insultati, raniti, defaima, calomnia, denigra, intimida sau sa discriminati pe baza de sex, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, nationalitate sau dizabilitate;

(f) sa publicati informatii false sau sa induceti in eroare intentionat prin informatii;

(g) sa publicati sau sa transmiteti virusi informatici sau orice tip de cod malitios care ar putea afecta functionalitatile sau operatiunile undeunde sau ale site-urilor partenere si / sau aflate sub umbrela undeunde;

(h) sa colectati sau sa monitorizati informatiile personale ale altora;

(i) sa inselati, sa actionati intr-o infractiune virtuala folosind diferite metode interzise la nivel international;

(j) pentru orice scopuri obscene sau imorale;

(k) sa atacati sistemele de securitate bursautilajelor.ro ori ale site-urilor partenere sau aflate sub umbrela bursautilajelor.ro.

Ne rezervam dreptul de a va stopa fara ezitare serviciile bursautilajelor.ro ori serviciile site-urilor partenere sau aflate sub umbrela bursautilajelor.ro pentru incalcarea oricaror interziceri mentionate in Termeni si Conditii.

13. Declinare de Garantii; Limitare a Raspunderii

Sub rezerva urmatoarei sectiuni, noi, in propria noastra capacitate si in numele partenerilor nostri, excludem orice raspundere (fie pe baza de contract sau pe orice alta baza) care decurge din sau in legatura cu accesul sau utilizarea Platformei noastre sau oricarui site web cu care este legat, in masura permisa de legislatia in vigoare. Aceasta excludere se aplica, dar nu se limiteaza la:

 • pierderi cauzate de indisponibilitatea Platformei sau a defectelor tehnice ale Platformei; pierderea de date;
 • pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, virusi sau alte materiale daunatoare tehnologic;
 • pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate si pierderi rezultate din imprejurari independente de vointa noastra rezonabila si pierderi care nu sunt previzibile in mod rezonabil.

Nu garantam ca utilizarea Platformei noastre nu vor fi momente specifice intrerupte temporar, complet securizate sau lipsite de erori. Nu garantam ca rezultatele obtinute din folosirea Serviciilor vor fi exacte sau de incredere.

Intelegeti si acceptati ca, vom putea intrerupe definitiv unul sau mai multe Servicii fara a va informa in prealabil.

Sunteti de acord in mod expres ca utilizarea platfomei bursautilajelor.ro este propriul risc.

In nici un caz, TGAdesign, angajatii, afiliatii, agentii, furnizorii, stagiarii, distribuitorii, furnizorii de servicii sau licentiatorii nu vor fi raspunzatori pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice alta dauna directa, indirecta, incidentala, punitiva, speciala, incluzand fara limitari, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de inlocuire sau alte pierderi / daune similare, fie mentionate in contract, delictual (incluzand neglijenta), rezultata din utilizarea dumneavoastra a oricaror Servicii sau produse achizitionate printr-un Serviciu ori pentru orice alta revendicare legata de utilizarea dumneavoastra a unui Serviciu ori produs, incluzand dar fara limitare la, orice eroare sau omitere in orice continut, sau orice pierdere sau dauna de orice natura rezultata din utilizarea unui Serviciu sau continut ( sau produs ) publicat sau transmis, chiar si cu mentiunea posibilitatilor lor.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti, aparati sau sa exonerati TGAdesign sau actionarii nostri, subsidiare, afiliati, parteneri, ofiteri, directori, agenti, furnizori, licentiatori, furnizori de servicii, subcontractanti, distribuitori, stagiari si angajati, nevinovati in fata a oricarei revendicari, incluzand, cheltuieli de judecata aduse de catre terte persoane datorita incalcarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii sau incalcarea de catre dumneavoastra a oricaror dispozitii legale sau drepturi ale tertelor persoane.

Partenerul se va abtine, sub sanctiunea suportarii daunelor interese, de la orice act sau fapt de concurenta neloiala la adresa Platformei in sensul ca acestuia ii este interzisa: desfasurarea in interes propriu sau al unui tert, a unei activitati asemanatoare cu cea desfasurata de catre Platforma; Contactarea furnizorilor, beneficiarilor, clientilor Platformei, in nume propriu sau prin persoane interpuse, in vederea desfasurarii unei activitati concurentiale cu cea a Platformei

15. Retur/Anulare

Termenul estimativ de retur/anulare și modul de returnare a produselor ori serviciilor comercializate

 1. Termenul de anulare: Utilizatorii platformei bursautilajelor.ro au dreptul de a anula serviciile achiziționate în termen de 7 zile calendaristice de la data achiziției, fără a fi necesară invocarea unui motiv.

 2. Procedura de anulare a serviciilor:

  • Pentru a anula un serviciu, utilizatorii trebuie să acceseze setările contului lor de pe platforma bursautilajelor.ro și să urmeze procedura specificată pentru anulare sau să contacteze serviciul de asistență clienți prin e-mail la office@bursautilajelor.ro.
  • Anularea serviciilor va intra în vigoare în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea solicitării de anulare.
 3. Rambursarea sumelor:

  • Nu se rambursează sume pentru serviciile anulate. În cazul în care utilizatorii doresc să facă downgrade la un plan cu mai puține anunțuri, perioada de valabilitate a anunțurilor existente va fi prelungită corespunzător cu valoarea rămasă a abonamentului inițial.
  • Rambursările nu sunt aplicabile pentru serviciile deja prestate integral la data primirii solicitării de anulare.
  • În cazul în care utilizatorii își opresc singuri abonamentul, abonamentul continuă până la finalul perioadei plătite, fără a se returna nicio sumă de bani. Abonamentul nu se va reînnoi automat după această perioadă.

Utilizatorii sunt încurajați să contacteze serviciul de asistență clienți pentru orice nelămurire legată de procedura de anulare. TGAdesign se angajează să faciliteze procesul de anulare și să asigure o experiență pozitivă pentru utilizatorii platformei bursautilajelor.ro.

16. Incheierea responsabilitatilor partilor

Responsabilitatile si obligatiile partilor contractante sub acesti Termeni si Conditii vor ramane aplicabile pana la momentul in care acordul va fi incheiat de oricare dintre parti. Puteti incheia respectarea Termenilor si Conditiilor in orice moment printr-o notificare directa catre TGAdesign comunicand ca nu doriti continuarea acestor prevederi sau prin incetarea accesarii Platformei.

17. Informatii de contact

Intrebari, sugestii si reclamatii in legatura cu Termenii si Conditiile sau alte politici TGAdesign trebuiesc trimise pe adresa de e-mail office@bursautilajelor.ro

18. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.