Planuri de Tarifare

La BursaUtilajelor.ro, ne dedicăm să oferim soluții flexibile și accesibile pentru inchirierea de utilaje. Indiferent dacă sunteți o companie mare, o afacere mică sau un antreprenor individual, avem planul potrivit pentru a vă susține nevoile.

Descoperă pachetele noastre de anunțuri – primești 7 zile de încercare gratuită!

La noi, fiecare client contează, fie că ești la începutul drumului sau un veteran în domeniul utilajelor grele. Suntem aici să te susținem cu pachete flexibile care să-ți amplifice afacerea. Iar pentru că încrederea se câștigă, îți oferim primele 7 zile gratuit pentru a testa serviciile noastre – fără obligații.


Pachet 5 anunțuri

143 lei/lună

Ideal pentru cei care fac primii pași în lumea vânzărilor de utilaje grele. Acest pachet de start te ajută să testezi apa, perfect dacă vrei să vezi cum stă treaba sau să vinzi rapid câteva articole.


Pachet 10 anunțuri

257 lei/lună
Beneficiezi de o reducere de 10%

Dublarea eforturilor poate însemna dublarea succesului. Acest pachet este conceput pentru vânzătorii sau companiile dornice să-și mărească prezența pe piață. Extinde-ți afacerea cu noi.


Pachet 20 anunțuri

457 lei/lună
Beneficiezi de o reducere de 20%

Când afacerea ta cu utilaje grele devine serioasă, noi suntem alături de tine. Alege acest pachet dacă ești pregătit să te impui pe piață și să domini competiția.


Pachet 30+ anunțuri

600 lei/lună
Beneficiezi de o reducere de 30%

Pentru liderii de piață și pentru cei cu viziuni mari, oferim cel mai complet pachet. Dominația în lumea utilajelor grele începe aici. Deschide-ți calea către oportunități nelimitate.