Liebherr LTM 1030


Automacarale
Detalii anunt

Furnizor: Rocada Serv Telefon: 0740024939

1,760 Lei /zi

Liebherr LTM 1030 este o macara mobilă cu capacitate de ridicare de 30 de tone și braț telescopic ajustabil. Echipată cu stabilizatori pentru siguranță, oferă control precis și manevrabilitate pe terenuri variate. Cabina operatorului confortabilă și eficiența energetică îi conferă versatilitate în aplicații diverse, de la construcții la manipulare de materiale grele, făcându-l ideal pentru proiecte industriale.

Capacitate de ridicare: Are o capacitate de ridicare de aproximativ 30 de tone (30 metrice).
Braț telescopic: Este echipată cu un braț telescopic cu lungime variabilă, care permite atingerea înălțimilor și distanțelor necesare în funcție de sarcina de ridicat.
Mobilitate: Este concepută pentru a fi mobilă, având capacitatea de a fi transportată pe șosele și de a se deplasa pe terenuri variate.
Stabilitate: Dispune de un sistem de stabilizare care asigură siguranța operațiilor de ridicare, inclusiv în condiții de vânt puternic sau pe terenuri înclinate.
Control precis: Este echipată cu sisteme avansate de control, care permit operatorului să manevreze și să poziționeze încărcătura cu precizie.
Versatilitate: Poate fi utilizată în diverse aplicații, cum ar fi construcții, lucrări de infrastructură, montare de structuri metalice sau manipulare de materiale grele.
Eficiență energetică: Beneficiază de tehnologii moderne care optimizează consumul de combustibil și reduc emisiile, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.
Acest utilaj nu are încă recenzii.!
Login
Pret

1,760Lei

1,760Lei/Zi
Acum rezervați ca și oaspete. dacă doriți să vă autentificați înainte de a face rezervarea, atunci va rog Faceti click aici.

Există posibilitatea aplicării unor costuri de transport.

  • Subtotal 1,760Lei
  • Taxa de livrare () 0.00Lei
  • Total 1,760Lei