image

Daca ai nevoie sa iti faci propriul santier de constructii, pentru ca esti inginer constructor sau detii un mic business in aceasta domeniu, poate fi destul de dificil sa gasesti echipamentele adecvate si mai ales la preturi accesibile. Cu toate acestea, excavatoarele pot face munca mult mai usoara si simpla decat ti-ai imaginat! Din fericire, inchirierea unui astfel de utilaj nu trebuie sa fie o investitie costisitoare. In acest articol vom explora ce cat costa sa inchiriezi un excavator.

Costul de inchiriere al unui excavator si factori care influenteaza acesta

Excavatoarele sunt disponibile în numeroase dimensiuni și opțiuni pentru a se potrivi oricărei lucrări. Cu toate acestea, costul închirierii unuia depinde de mai mulți factori:

Dimensiunea echipamentului contează în ceea ce privește costurile de închiriere; de exemplu, un excavator destinat unor lucrări mai mari, care necesită mai multă putere, poate costa mai mult la închiriere decât unul mai mic.

Alegerea utilajelor de către furnizorul de închiriere are, de asemenea, un impact, la fel ca și locația acestora și durata pentru care clientul le închiriază.

În plus, cererea de excavatoare la un moment dat ar putea constitui un factor, la fel ca și alegerile făcute în legătură cu disponibilitatea și opțiunile de service. Toate aceste elemente contribuie, direct sau indirect, la prețul final atunci când se închiriază un excavator.

Pentru a avea o imagine mai calra am pregatit o lista de preturi pentru inchirierea unui excavator, aceasta lista este orientativa.

Tip excavatorPret
Mini excavator700 - 1300 lei/zi
Excavator - categorie medie
2000- 3000 lei /zi
Excavator - categorie grea
3000 - 7000 lei/zi

Stabileste costul de inchiriere al unui excavator cu ajutorul calculatorului nostru online

Pentru a stabili costul de inchiriere al unui excavator, va punem la dispozitie un calculator online, simplu de utilizat. In cadrul acestui instrument, veti putea selecta tipul de excavator dorit, precum si intervalul de timp pentru care doriti sa il inchiriati. In urma utilizarii calculatorului nostru, veti putea beneficia de informatie orientative despre cat va costa inchirierea unui excavator.

[bt_cc id="1732"]

Incepe prin a stabili nevoile dvs. de inchiriere si bugetul

Cu o varietate de optiuni la dispozitie, inclusiv locatii diferite si incarcaturi variate, este important sa intelegeti ce fel de excavator aveti nevoie pentru a va indeplini obiectivele. Definiti bugetul la care sunteti dispus sa va angajati si stabiliti cat mai bine preferintele personale inainte de a cauta un excavator de inchiriat. Daca lucrati cu un furnizor experimentat, puteti fi siguri ca iti vor ghida procesul, te ajutand sa te asiguri ca utilajul pe care il inchiriezi se potriveste nevoilor tale.

Cauta companii de inchiriere pentru excavatoare in zona ta

Atunci cand cautati companii de inchiriere pentru excavatoare in zona dvs., cu siguranta trebuie sa verificati recenziile online. Citindu-le, vei afla informatii importante despre produse si servicii, dar si despre experientele clientilor anterioari. Pentru a asigura succesul proiectului tau, trebuie sa iei contact cu cateva firme locale. Acest lucru te va ajuta sa faci o comparatie intre utilajele si serviciile oferite, precum si preturile cerute. Veti primi, de asemenea, sfaturi utile direct de la specialistii locali care pot oferi recomandari personalizate in functie de specificul proiectului tau.

Comparati preturile si optiunile extra, cum ar fi asigurarile sau garantiile firmei

Cand alegeti un produs, compararea preturilor si optiunile extra pe care le ofera furnizorii este esentiala. Acestea te pot ajuta sa te asiguri ca alegi cea mai buna solutie pentru nevoile tale. Asigurarile si garantiile firmei sunt importante, deoarece pot oferi un nivel suplimentar de protectie pentru utilajul inchiriat, ceea ce il poate face mai rentabil. Este recomandat sa evaluati atent ofertele corespunzatoare pe care fiecare furnizor le are in vedere si sa luati cea mai buna decizie pentru bugetul si necesitatile dumneavoastra.

Revizuieste termenii si conditiile contractului

Contractele reprezinta un angajament foarte important si fiecare conditie trebuie luata in considerare cu maxima atentie. Inainte de a semna un document contractual, este extrem de important ca intreg continutul sa fie revizuit cu atentie.

Fii sigur ca toate informatiile si cerintele inscrise sunt corecte si clare pentru ambele parti si ca absolut tot ce se regaseste acolo v-ar convine aspectelor legale anticipand eventualele probleme ulterioare. Astfel, prin verificarea continutului contractului, cu siguranta orice eveniment neprevazut poate fi evitat pe viitor.

Zaboviti la inspectarea echipamentului

Inainte de a incepe orice activitate, este important sa inspectati intregul echipament in detaliu. Acest lucru ar trebui facut cu atentie si cu standarde ridicate pentru a asigura ca unitatea nu are defecte majore - astfel, putand preveni nevoia unei interventii costisitoare mai tarziu pe parcursul miscarii. Inspectarea completa ofera o garantie de siguranta adecvata pentru operator si materialele pe care acesta le transporta si, mai presus de orice, asigura calitatea produselor catre clientii finali. Prin urmare, recomandarea mea este ca toate unitatile sa fie inspectate inainte ca acestea sa plece pentru alte destinatii.

Intrebari care trebuie raspunse inainte de a inchiria un excavator

Înainte de a vă decide să închiriați un excavator, există câteva întrebări importante pe care trebuie să le luați în considerare.

  1. Care sunt dimensiunile excavatorului?
  2. Care este greutatea excavatorului?
  3. Care este adâncimea maximă de săpătură a excavatorului?
  4. Care este raza maximă de acțiune a excavatorului?
  5. Care este capacitatea maximă a cupei excavatorului?
  6. Cât costă închirierea unui excavator?
  7. Cum se operează un excavator?
  8. Care sunt măsurile de siguranță pe care trebuie să le iau atunci când folosesc un excavator?

De asemenea, veți dori să vă asigurați că vă interesați de cerințele de siguranță și să analizați politicile de asigurare oferite. Asigurați-vă că comparați tarifele și serviciile de la mai multe companii de închiriere pentru a obține cea mai bună ofertă. Faptul că aveți răspunsuri la aceste întrebări din timp vă poate ajuta să vă liniștiți și poate avea ca rezultat asigurarea unui excavator care să se potrivească nevoilor dvs. atât din punct de vedere practic, cât și financiar.

Pe baza acestor informatii, este important ca atunci cand cautati o companie de inchiriere excavator, sa luati in considerare toate aspectele mentionate mai sus. De la stabilirea nevoilor si bugetului pana la compararea tarifelor si revizuirea contractualului, trebuie sa va asigurati ca acoperiti toate bazele. Cu o pregatire adecvata si cercetand magazinul pentru cea mai buna oferta, veti fi capabil sa ajungeti la o solutie ideala pentru inchiriera utilajului necesar. Aveti grija insa la inspectia echipamentului inainte de a lasa compania de inchiriere; aceasta trebuie sa fie intr-o stare foarte buna. Daca urmati aceste sfaturi si pasii mentionati anterior, veti reusi sa alegeti cea mai eficienta solutie rapida cu privire la inchirierea unui excavator!