Containere moloz


Containere
Detalii anunt

Furnizor: Containere Moloz Telefon: 0720593020

400 Lei /zi

Ofer spre închiriere containere pentru moloz cu o capacitate de 3.5 metri cubi. Aceste containere sunt ideale pentru proiecte de construcții, renovări sau pentru curățarea terenurilor, oferind o soluție eficientă și ecologică pentru eliminarea deșeurilor. Livrarea rapidă a containerelor este garantată, asigurându-vă că proiectul dumneavoastră poate avansa fără întârzieri inutile. Punem un accent deosebit pe seriozitate, atât în relația cu clienții noștri, cât și în ceea ce privește angajamentul nostru de a oferi servicii de înaltă calitate.


Containerul de 3.5 metri cubi este dimensiunea perfectă pentru proiectele de dimensiuni mici până la medii, oferind suficient spațiu pentru deșeurile generate de activitățile de construcție sau renovare, dar și suficient de agil pentru a fi amplasat eficient pe majoritatea șantierelor. De asemenea, ne asigurăm că toate deșeurile colectate sunt tratate într-un mod responsabil, promovând practici de reciclare și de eliminare care respectă normele de mediu.


Pentru a simplifica procesul de închiriere, oferim consultanță clienților noștri în alegerea soluției optime de gestionare a deșeurilor. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă asiste cu recomandări personalizate, bazate pe specificul și dimensiunea proiectului dumneavoastră. Înțelegem importanța menținerii unui mediu de lucru curat și sigur, de aceea, suntem dedicați să oferim soluții rapide și eficiente pentru necesitățile dumneavoastră de eliminare a deșeurilor.


Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră și pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă gestionați deșeurile de construcție într-un mod responsabil și eficient. Cerem și oferim seriozitate, asigurându-vă că colaborarea noastră va contribui la succesul proiectului dumneavoastră.

Capacitatea: 3.5 metri cubi
Dimensiuni: 3.5x2.10x0.5, 3.5x1.6x0.8
Acest utilaj nu are încă recenzii.!
Login
Pret

400Lei

400Lei/Zi
Acum rezervați ca și oaspete. dacă doriți să vă autentificați înainte de a face rezervarea, atunci va rog Faceti click aici.

Există posibilitatea aplicării unor costuri de transport.

  • Subtotal 400Lei
  • Taxa de livrare () 0.00Lei
  • Total 400Lei